Avui, el blog celebra una petita fita. Amb aquesta entrada ja en fa cinquanta des que va començar pladebarcelona. D’entrada, us vull donar les gràcies a tots els que algun moment heu passat pel blog, us l’heu mirat fugaçment o l’heu estudiat amb deteniment. Gràcies pel vostre interès. El que va començar com una aventura plena d’incògnites (tindria interès un blog com aquest?) ha pres forma i poc a poc va fent el seu camí.

plànol de barcelona de 1901
Mapa de Barcelona, 1901.

Per celebrar-ho, comparteixo una nova eina per apropar-vos als indrets que anem descobrint al blog: un mapa amb totes les localitzacions, que s’anirà actualitzant amb cada nova entrada. A cada localització hi trobareu l’enllaç de l’entrada en concret i una fotografia del lloc. Trobareu l’enllaç a dalt de la pàgina, amb el nom Mapa del blog.

Demà, seguirem descobrint la ciutat. Anirem al Raval, per visitar una estranya església.