El blog pladebarcelona creix. A partir d’ara serem dos els autors qui escriurem al blog. L’Albert, antropòleg i bon coneixedor de la història de Barcelona, la història en minúscules, la de les rieres, els vestigis, els camins, la història social de la ciutat. I jo mateix, que segueixo al blog, amb ganes de compartir-lo i de convertir-lo en un projecte col·lectiu. Tot i ja no viure a Vallcarca els dos hi anem sovint.

A finals de gener, la immobiliària Núñez y Navarro té previst enderrocar les cases dels números 14 i 16 del carrer Argentera, de les poques que queden al nucli vell de Vallcarca. És per això que els veïns han decidit pintar-les de blau, i reivindicar, un cop més, que s’acabin els enderrocs. 

A més, estem treballant per que pladebarcelona es converteixi en una pàgina web, per poder tenir més espai d’emmagatzematge i llibertat de disseny.

Us esperem al blog del pla (i la muntanya) de Barcelona. Fins aviat!

Albert i Pere.