Estrenem nova pàgina web: pladebarcelona.cat.

Durant els últims dos anys hem anat publicant entrades al blog pladebarcelona.wordpress.com; més de cent-cinquanta. Però l’acumulació d’imatges i informació ha fet que arribés al seu màxim de capacitat. És per això que avui comencem de nou en aquesta nova adreça. A partir d’ara publicarem les noves entrades a pladebarcelona.cat.

01. Com reconstruir una ciutat

Aquesta va ser, fa dos anys, la primera imatge que vam publicar al blog. Una fotografia fantàstica en que encara apereixen les muralles de Barcelona, enderrocades l’any 1854, i els camps i camins que s’estenien pel pla de Barcelona. 

Una de les grans novetats del web és el mapa en que podreu localitzar tots els indrets que han aparegut a les entrades de pladebarcelona. Hi trobareu diferents etiquetes segons la temàtica de cada entrada.

Aquí hi trobareu totes les entrades del blog, amb els mateixos continguts; alguns d’ells revisats i actualitzats. Ens veiem, doncs, ben aviat, amb una nova història sobre Barcelona.

 

Albert i Pere