El blog marxa de vacances. Però abans, us invita a gaudir de la ciutat aquest estiu. Potser de nit, per prendre la fresca; potser de dia, fugint dels indrets més turístics. Sigui com sigui, us desitjo a tots un molt bon mes d’agost.

Ens tornarem a veure al setembre, amb idees noves, propostes suggerents i plantejaments diferents per seguir descobrint i coneixent; estimant aquesta ciutat tan misteriosa, tan viva, tan fascinant.

Posarem l’accent en buscar temes inèdits i tractar-los en profunditat. També parlarem més d’escultura, de literatura, de música, de l’art que podeu sentir, veure i palpar pels carrers de Barcelona. I ens centrarem en els problemes, i les alegries, dels que són els grans protagonistes d’aquesta ciutat: la seva gent.

Gràcies a tots pels vostres comentaris, per les prop de tres mil visites, per les preguntes, les inquietuds i pel vostre interès.

Bon estiu i fins ben aviat!

???????????????????????????????

carrer Marià Lavèrnia, Turó de la Rovira, Carmel.

A la tornada, un article sobre aquesta muntanya tan estranya.