El proper divendres dia 5 farem una presentació del blog a una nova llibreria que s’ha obert recentment a Gràcia: TuuuLlibreria.

A partir de les sis parlarem sobre la història del pla i el seus carrers, i sobretot d’allò que amaguen: les rieres, turons, pujades, baixades i els camins que es feien servir quan la major part de la ciutat estava per edificar.

Si no coneixeu la llibreria, no perdeu l’ocasió de visitar-la, perquè no és una llibreria com les altres. Els seus prestatges estan atapaits de llibres donats per la gent, i us podeu endur un grapat d’ells pagant el que us sembli just. El preu el poseu vosaltres. Està oberta tots els dies de 12 a 20h, així que podeu passar-hi tot el temps que vulgueu remenant i cercant les vostres rareses preferides.

Us esperem ben a prop de la plaça del Sol, al carrer Planeta 17.

xerradatuuu